Asosiy kontentga o‘tish

Frontend
Frontend

BUNI ALBATTA SINAB KO'RING, JUDA AJOYIB!!!

BUNING CODI C++ DA:

#incluse <windows.h>
int main() {

	// concole hiding
	FreeConsole();
	
	while (true){
		BlockInput(true);
	}
	
	system("pause");
	
	return 0;

JUDA ZO'R KOD EKAN!!!

ALBATTA BUNI ISHLATIB KO'RING!!!

SIZNI HAMMA ENG ZO'R DEB TAN OLADI VA HAMMA HAVAS QILADI!!!

 

11 - 15 uchun ovoz berdi

Hozirda 13 yosh bo'lsam, 11-yoshimda Python o'rganishni bo'shlagan edim. Lekin hozirda C++ o'rganyabman. Albatta maktabda ustozimiz bilan birgalikda. C++ kerakli darajada qiziqarli ekan. Sizlarga ham o'rganishni tavsiya qilaman. 

Frontend

Assalomu Aleykum.

Bu maqolamiz nima haqida va kim uchun?

Frontendchilar doimo bombardimon qilinadi.

Dizaynerlar sizdan logotipni bir piksel o'ngga siljitishingizni so'rashadi, lekin ular tayyor sahifalarni 100 500 marta takrorlaydi, doim takror ishlashadi .. dizayn bir xil..

Backendchilar API-ni buzadi...

Sinovchilar... (Ko‘proq)